maanantai 20. heinäkuuta 2015

Akvaariota parempi

Tänään kaksi pientä ihmistä konttasi lattialla.

Kyllä se näky voittaa esimerkiksi akvaarion.4 kommenttia:

 1. Ei pidä yleistää. Jonkun mielestä kaksi pientä konttaamassa lattialla voisi olla maailmanloppu ja kalat taas kivoja.

  VastaaPoista
 2. Arvoisa kriitikkoni, pitää ymmärtää kirjoittamisen lajit.

  Blogin kirjoittaminen muuttuu mahdottomaksi, jos noudattaa sinun sääntöjäsi. Sinun pitää lukea kirjoja, jos haluat, että otetaan huomioon kaikki mahdolliset näkökulmat. Nämä tällaiset tekstinpätkät ovat vain tokaisuja, hetken ajatuksia, näkökulmia, eivät mitään sen enempää. Muutamaan lauseeseen ei tosiaan mahdu koko maailma, ei edes tuhannetta osaa siitä. Lyhyen blogitekstin ideaan voi kuulua myös se, että puolitosissaan vähän provosoidaan ja että tärkein tuotos ei olekaan itse teksti vaan lukijan päässä heräämä vastaväite.

  Periaatteessa jokaiseen tekstiini voisin lisätä huomautuksen, että "tästä kaikesta voi tietysti ajatella toisinkin". Sellaisen itsestäänselvyyden jankuttaminen ei vain kiinnosta ketään.

  VastaaPoista
 3. Ai, eikö sinulle saa laittaa kommenttia _omista_ ajatuksista? Ymmärrän kyllä, että blogit koskevat kirjoittajan senhetkisiä ajatuksia, mutta kai niihin kommentoidakin saa. Se, että ihmistä pitäisi pitää aina ja ehdottomasti parempana katseltavana kuin mitään muuta, on karkea yleistys. Minun mielestäni. Mutta anteeksi nyt, jos loukkasin sinua.

  (Miksei tähän voi laittaa nimimerkkiä vaan täytyy pistää "Anonyymi" jos ei ole Google-tiliä tms...)

  VastaaPoista
 4. Kyllä saa laittaa kommenttia. Erimieliset kommentit ovat suorastaan toivottavia, mutta suoranaiseen ymmärtämättömyyteen suhtaudun viileästi.

  VastaaPoista